I. RETURUL PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare, ai intotdeauna dreptul de a returna comanda in termen de 30 de zile, fara invocarea vreunui motiv. Termenul de returnare curge de la data livrarii ultimului produs din comanda ta. Pentru a returna o comanda, este necesar sa completezi formularul din subsol.

Produsul trebuie returnat impreuna cu totalitatea documentelor cu care a fost livrat. Daca produsul a carui returnare se doreste a fost insotit de eventuale cadouri, si acestea trebuie returnate. In cazul in care produsul nu este returnat in starea in care a fost expediat, se va intocmi un raport de service, iar contravaloarea restituita clientului va fi diminuata.

Onore va trimite curierul sa ridice coletul a carui returnare se doreste la data indicata in formularul din subsol, iar costurile privind transportul tur, retur si comisionul bancar vor fi suportate integral de catre partea culpabila (ex.: daca ti s-a livrat un produs defect, Onore va suporta aceste costuri; daca nu iti place culoarea produsului, tu vei suporta costurile).

Rambursarea sumelor de bani se va face in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice, fie prin transfer bancar in contul specificat de tine in formularul din subsol pentru comenzile platite ramburs sau cu ordin de plata, fie prin restituirea acestora pe acelasi card utilizat la momentul plasarii comenzii pentru comenzile platite cu cardul bancar.

Onore nu se face raspunzator de completarea eronata sau incompleta a datelor din formularul de retur.

 

II. SCHIMBUL PRODUSELOR

Daca doresti un alt produs in schimbul celui comandat initial, completeaza formularul din subsol. Mai intai, vom trimite un curier pentru a ridica produsul livrat. Dupa ce produsul initial livrat a fost verificat si s-a stabilit ca intruneste conditiile necesare returului, iti vom expedia produsul ales la schimb. In acest caz, costurile tur, retur, tur vor fi suportate de catre client.

Daca exista o diferenta intre costurile initiale si costurile secundare ocazionate de schimb, diferenta se va rambursa in contul bancar mentionat in formularul din subsol. In cazul in care produsul ales pentru schimb este mai scump decat cel initial, diferenta va fi platita ramburs in momentul livrarii noii comenzi.

 

III. FORMULAR DE RETUR SAU SCHIMB