I. LIVRARE PRIN SAMEDAY CURIER

In cazul in care doresti livrarea rapida prin curier, in sistem door-to-door, costul suplimentar este de 19.99 lei/comanda. Termenul estimativ de livrare este de 24 ore, de luni pana sambata, pentru toate localitatile de pe teritoriul Romaniei, in cazul in care ai plasat comanda anterior orei 15:00, respectiv de 48 ore daca ai plasat comanda ulterior orei 15:00. Astfel, atat in header-ul site-ului, cat si in pagina fiecarui accesoriu si in pagina cosului de cumparaturi, ti se prezinta data estimativa de livrare. In cazul in care doresti ca livrarea sa fie efectuata intr-o zi de sambata, este necesar sa selectezi aceasta optiune in pagina cosului de cumparaturi.

Aceasta metoda de livrare este compatibila cu plata ramburs, OP, precum si cu plata online cu cardul bancar prin intermediul Plati Online.

In momentul in care coletul a fost expediat, vei primi un e-mail ce contine factura fiscala, codul AWB si adresa de interogare pentru a urmari traseul comenzii si datele de contact ale curierului pentru a le solicita informatii suplimentare in cazul in care le gasesti necesare.

II. RIDICARE PERSONALA DIN SHOWROOM

In cazul in care doresti sa ridici personal coletul fara niciun cost suplimentar, te asteptam in termen de 24 ore din momentul plasarii comenzii, in showroom-ul din Winmarkt Ploiesti, etaj 1, pasarela (Bld. Republicii, nr. 17-25), in intervalul orar 10:00 – 19:00, de luni pana vineri.

Aceasta metoda de livrare este compatibila cu plata OP si online cu cardul bancar prin intermediul Plati Online.

In momentul in care coletul a fost trimis catre punctul de ridicare, vei primi un e-mail ce contine factura fiscala si datele de contact ale Onore. Te rugam sa ne contactezi telefonic in ziua in care doresti sa ridici coletul.

III. PARTICULARITATI PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Plata online cu cardul bancar se efectueaza in conditii de maxima siguranta prin intermediul Plati Online si, in mod exclusiv, pe serverele acestui operator de plati. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise de catre Visa, Classic si Electron, si de catre Mastercard, inclusiv Maestro daca au cod CVV2 sau CVC2. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru aceasta metoda de plata, iar platile pot fi identificate pe extrasul tau de cont cu ajutorul prefixului “BEZNEA NEAGA PFA”. Indiferent de valuta pe care o ai in contul bancar, platile se vor face in RON, la cursul de schimb al bancii tale. Siguranta datelor tale bancare este garantata de faptul ca Plati Online nu stocheaza aceste date, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare.

Platile online efectuate cu cardul bancar nu sunt acceptate pentru a fi direct anulate. In vederea restituirii sumelor platite, se aplica prevederile politicii de retur si schimb.