I. LIVRARE PRIN CURIER SAMEDAY CURIER

In cazul in care doresti livrarea rapida prin Sameday Curier, in sistem door-to-door, costul suplimentar este de 19.99 lei/comanda. Termenul estimativ de livrare este de 24 ore, de luni pana sambata, pentru toate localitatile de pe teritoriul Romaniei, in cazul in care ai plasat comanda anterior orei 15:00, respectiv de 48 ore daca ai plasat comanda ulterior orei 15:00. Astfel, atat in pagina fiecarui produs, cat si in pagina cosului de cumparaturi, ti se prezinta data estimativa de livrare.

Aceasta metoda de livrare este compatibila cu plata ramburs, OP, precum si cu plata online cu cardul bancar prin intermediul Plati Online.

 

II. RIDICARE DIN EASYBOX SAMEDAY CURIER

In cazul in care doresti ridicarea din EasyBox-urile Sameday, costul suplimentar este de 14.99 lei/comanda. Termenul estimativ de livrare in EasyBox este de 24 ore, de luni pana sambata, in cazul in care ai plasat comanda anterior orei 15:00, respectiv de 48 ore daca ai plasat comanda ulterior orei 15:00. Astfel, atat in pagina fiecarui produs, cat si in pagina cosului de cumparaturi, ti se prezinta data estimativa de livrare.

Aceasta metoda de livrare este compatibila cu plata ramburs, OP, precum si cu plata online cu cardul bancar prin intermediul Plati Online.

 

III. PARTICULARITATI PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Plata online cu cardul bancar se efectueaza in conditii de maxima siguranta prin intermediul Plati Online si, in mod exclusiv, pe serverele acestui operator de plati. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise de catre Visa, Classic si Electron, si de catre Mastercard, inclusiv Maestro daca au cod CVV2 sau CVC2. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru aceasta metoda de plata, iar platile pot fi identificate pe extrasul tau de cont cu ajutorul prefixului „ONORE”. Indiferent de valuta pe care o ai in contul bancar, platile se vor face in RON, la cursul de schimb al bancii tale. Siguranta datelor tale bancare este garantata de faptul ca Plati Online nu stocheaza aceste date, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare.